En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta gerçek açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı müstacel çıkış midein kullanılacaksa o dönem vacip koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında nazarıitibar edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Asayiş: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an kategorik olması Yangın Kapısı insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın sıkı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Veriler kapıların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse de bunların topu topu manevra içinde kaydedildiği ciğerin ciddi hayatta aynı meyveları vermeyebilir.

Report this wiki page